top of page

Over ons

FALQ - Fiscaal accountants en adviseurs is gespecialiseerd in Accountancy, Fiscaliteit, Consultancy en Bijzondere opdrachten. Met een schat aan ervaring en de ITAA certificering zijn wij expert helpen we u met financiële en fiscale vraagstukken.

Bij FALQ begrijpen we dat het fiscale landschap voortdurend evolueert en dat bedrijven moeten voldoen aan complexe regelgeving en veranderende wetgeving. Ons team van professionele accountants en adviseurs is speciaal opgeleid u te ondersteunen bij het navigeren door deze uitdagende omgeving.

 

Onze diensten omvatten een breed scala aan expertisegebieden, waaronder accountancy, fiscale planning, belastingadvies, bedrijfsstructurering, fusies en overnames, internationale belastingen en bijzondere opdrachten.

 

We passen onze kennis en ervaring toe om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften.

 

Bij FALQ hechten we veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We streven ernaar om een partnerschap te vormen waarbij we nauw samenwerken en proactief advies geven om de bedrijfsprestaties te optimaliseren en groeikansen te identificeren. Ons team staat klaar om te luisteren, te adviseren en praktische oplossingen te bieden die waarde toevoegen aan uw organisatie.

Ontmoet het FALQ team
FALQ logo

Ons team

FALQ_office_DEF48.jpg

JOBS

FALQ groeit en is op zoek naar nieuwe medewerkers

bottom of page