top of page

Advies dat uw onderneming naar een hoger niveau tilt

Consultancy

Als consultant staan we u bij met  advies en begeleiding in een waaier van gebieden zoals het optimaliseren van financiële processen, opstellen van strategische plannen, identificeren van besparingsmogelijkheden en hulp bieden bij fiscale vraagstukken. Op die manier leveren we waardevolle inzichten en oplossingen om de gezondheid en prestaties van uw bedrijf te verbeteren.

FALQ consultancy

U kunt met een gerust hart vertrouwen op onze expertise voor uw boekhouding en fiscale zaken. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Onze consultancy-afdeling voegt een extra dimensie toe aan onze service. We staan klaar om klanten te ondersteunen bij uiteenlopende aspecten, zoals het opstarten of beëindigen van activiteiten, het begeleiden van overnames, het opstellen van contracten, het maken van financiële modellen en analyses, het voeren van onderhandelingen met verschillende belanghebbenden, en nog veel meer. Als consultants adviseren we onze klanten op diverse gebieden van het bedrijfsleven.

We voeren ons werk grondig en weloverwogen uit. Indien nodig schakelen we ervaren partners in die dezelfde visie en kwaliteit nastreven. Samen streven we naar de beste oplossingen voor uw onderneming.

Gericht advies vrije beroepen, zelfstandigen en vennootschappen

 

  • Het adviseren aangaande bestaande wetten en wetswijzigingen zodat u tijdig kan anticiperen.

  • Het snel en accuraat inspelen op uw specifieke vragen en noden.

  • Het begeleiden van starters, met gedegen advies om de slagingskansen te vergroten. Een correct businessplan en hulp bij het vinden van financiële – al dan niet bancaire – middelen zijn hierbij onontbeerlijk.

FALQ Consultancy
CONSULTANCY.png
FALQ
BOEKHOUDING

Als boekhoudkantoor zijn we  gespecialiseerd in het ondersteunen van uw financiële administratie volgens de gangbare wet- en regelgeving.

FISCALITEIT

Als consultant leveren we waardevolle inzichten en oplossingen om de gezondheid en prestaties van uw bedrijf te verbeteren.

BIJZONDERE OPDRACHTEN

Bij belangrijke stappen in uw onderneming, bent u wettelijk verplicht om beroep te doen op een deskundige.

bottom of page